Velkommen til Havheim
EN Restaurant bygd på lokale råvarer gjennom generasjoner
Menyen er fylt med retter av lokale råvarer for sesongen. I menyen kan du finne et utvalg av lunsjretter, tradisjonelle og nye middagsretter, i tillegg til søte fristelser.
Kjøkkenet er åpent:
Mandag-fredag kl. 11-22.
Lørdag kl. 12-21
Søndag kl. 13-21.
LUNSJMENY
Lunsjmenyen serveres
sERVERES kl. 11 - 16 hverdager, kl. 12-16 lørdager og KL. 13-16 søndager.
MIDDAGSMENY
MIDDAGSMENYEN SERVERES
HVERDAGer FRA KL. 16-22
(til kl. 21 lørdag og søndag)
HOTELL FRØYA ER SERTIFISERT HOST
Her ute på Trøndelagskysten finner man en rekke gode leverandører av lokal mat og drikke – både fra den grønne og den blå åker. Vårt hotell benytter seg i stor grad av disse utsøkte råvarene.
Trondheim og Trøndelag har fått tittelen European Region of Gastronomy i 2022 gjennom organisasjonen IGCAT. Det gir oss en mulighet til å ta et steg framover og samordne de mange gode initiativene rundt mat. Hotell Frøya er sertifiserte som Host, og er stolt støttespiller for denne utmerkelsen. Vi håper derfor du finner den gode smaken av øyriket i vår meny, og på våre bufféer.
God mat i koselig atmosfære